Godišnja skupština srpskih radikala u Novom Sadu

U prisustvu preko 200 delegata iz čitavog grada, u svečarskoj atmosferi, Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad je održao redovno zasedanje godišnje Skupštine za 2016. godinu, koja je počela intoniranjem stranačke himne „Spremte se, spremte četnici“.

Na Skupštini je Gradski odbor demonstrirao jedinstvo, snagu, pozitivnu energiju i odlučnost u nameri da sprovede programske ciljeve i načela Srpske radikalne stranke.

Predsednik Gradskog odbora Đurađ Jakšić, podneo je Skupštini izveštaj o radu u prošloj godini i izneo osnovne programske ciljeve za rad u 2017. godini.

Namera Gradskog odbora je da se Srpska radikalna stranka dodatno osnaži u Novom Sadu, a sva energija, snaga i potencijali Stranke u gradu će biti usmereni na izbornu kampanju i pobedu dr Vojislava Šešelja na predsedničkim izborima.

„Ključna politička bitka na predsedničkim izborima vodiće se između srpskih radikala i naprednjaka. Krajnje je vreme da Srbija dobije najboljeg za predsednika, a vreme i događaji su pokazali da je to dr Vojislav Šešelj. Uveren sam da će Vojislav Šešelj postati predsednik Srbije, a da će Novi Sad ostati najjače radikalsko utvrđenje u Srbiji“ – istakao je Đurađ Jakšić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad.

Na Skupštini je jednoglasno izabrano deset novih članova Gradskog odbora, na mandatni period od godinu dana, koji su tom prilikom položili svečanu zakletvu.

Na sednici Gradskog odbora, koja je održana neposredno po završetku godišnje Skupštine, Đurađ Jakšić je, po treći put, izabran za predsednika Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad, na novi mandatni period od četiri godine. Za potpredsednika Gradskog odbora izabran je Lazar Kanjerić, a za sekretara Goran Đokić.

Novi Sad

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM