Veliki narodni miting srpskih radikala u Novom Sadu, sreda, 29. mart u 17 časova na Trgu slobode!

Na konferenciji za medije predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad, Đurađ Jakšić obavestio je javnost da će se u sredu, 29. marta, sa početkom u 17 časova, na Trgu slobode u Novom Sadu održati veliki narodni miting Srpske radikalne stranke u kampanji za predsedničke izbore. Nakon mitinga srpski radikali i okupljeni građani na čelu sa dr Vojislavom Šešeljem će krenuti u pobedničku šetnju centralnim ulicama Novog Sada.

„Srpska radikalna stranka poziva sve slobodoljubive građane Novog Sada, srpske patriote, one kojima je sloboda, obraz i čast na prvom mestu da dođu na naš mitnig i pozdrave budućeg predsednika Srbije dr Vojislava Šešelja. Mi očekujemo pun Trg slobode i veličanstven miting.“ – istakao je Đurađ Jakšić.

Jakšić je na konferenciji obavestio javnost da će u utorak, 28. marta, u 12 časova, na platou kod Futoške pijace u Novom Sadu, Srpska radikalna stranka ogranizovati podelu knjiga dr Vojislava Šešelja u okviru akcije koju srpski radikali sprovode širom Srbije.

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM