Изгласано поверење Војиславу Шешељу на седници Централне отаџбинске управе!

Дана 14. маја 2017. године одржана је седма седница Централне отаџбинске управе Српске радикалне странке. Седницом је председавао председник странке, проф. др Војислав Шешељ, а на дневном реду нашле су се три тачке: кадровска питања, финансијски извештај за претходну годину и анализа резултата председничких избора.

За чланове Централне управе изабрани су Звездан Ристић из Куршумлије и Бобана Станимировић из Врања. Звездан Ристић такође је именован за председника топличког окружног одбора. Председник златиборског окружног одбора, Зоран Деспотовић, изабран је за члана Председничког колегијума. Финансијски извештај за 2016. годину једногласно је усвојен.

Након тога, уследила је детаљна анализа резултата председничких избора и тренутног стања у странци. Конструктивна дискусија је трајала више од сат времена, након чега се приступило тајном гласању о поверењу председнику странке. Чланови Централне отаџбинске управе недвосмислено су подржали проф. др Војислава Шешеља, који је истакао да је спреман да настави своју политичку борбу за реализацију програмских циљева Српске радикалне странке и остварење идеологије српског национализма.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР