Шешељ: Победићу Вучића у другом кругу председничких избора!

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ истакао је на данашњој конференцији за медије да је позитивно то што ће се и Томислав Николић и Александар Вучић кандидовати на предстојећим председничким изборима. Шешељ је оценио да кандидатуром Томислава Николића Александар Вучић губи сваку шансу да победи у првом кругу. Он је објаснио да се Николић одлучио на кандидатуру подстакнут подршком Мирослава Мишковићa и одређених западних структура. Председник Српске радикалне странке је навео да су и Вучић, и Николић, и Јеремић и Јанковић прозападни кандидати и да је једино он происточни кандидат који се залаже за приступање ОДКБ-у и што ужу сарадњу са Руском Федерацијом.

Шешељ је најавио да ће сигурно ући у други круг председничких избора, где ће му конкурент бити Александар Вучић. Најавио је веома тешку битку и изразио уверење да ће му грађани поклонити поверење и да ће бити изабран за наредног председника Републике Србије. Оценио је да Томислав Николић нема озбиљне шансе да уђе у други круг, због чињенице да је компромитован и склон криминалним аферама.

Председник Српске радикалне странке је истакао да би најбоље било да све телевизије са националном фреквенцијом што пре почну са организовањем телевизијских дуела. Он је најавио да је спреман да се са сваким од противкандидата обрачуна пред најширим српским аудиторијумом и оценио да би то била најбоља и најјефтинија предизборна кампања.

 

Коментари

5 КОМЕНТАРА

одговори

Srbin izKanada

18.02.2017
Dobro sada zaista vise nemam za koga da glasam. Spremao sam se da idem u Otavu da podrzim Seselja za predsednika ali sam danas odustao od toga. Posle intervjua koji je dat od strane Voje Seselja na Pinku zaista sam razoraran. Pa cemu sada takva prica kako bi mogao da udje u vladu sa Vucicem? Kakva je onda razlika glasati za njega ili SRS? Ljudi borite se vec jednom da postanete vladajuca stranka sa Vasom ideologijom a ne da vecito da budete druga stranka u vlasti! Zapamtite, ako nisi prvi, poslednji si!
одговори

Ороку Саки - Секач

20.02.2017
Дај Боже, али ће у другом кругу бити много крађе гласова и подмићивања, као и застрашивања народа да ће Србија победом Шешеља ући у рат. Као и увек, иста прича. И народ ће опет поверовати у причу о рату, као да је рат нешто најгоре што нас може задесити. По мени, боље рат него НАТО пакт! Још кад се оне Двери наместе да подрже Вучића, срам их било. Представљају се као патриоте а ко зна ко их финансира.
одговори

Ljuba

23.02.2017
Mi cemo ti pomoci da pobedis svim snagama i sredstvima!
одговори

Милан Ултра

23.02.2017
Надамо се...
одговори

Mario Malinovic

23.02.2017
НАјбољег за предсједника!!!

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР