Шешељ: Победићу Вучића у другом кругу председничких избора!

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ истакао је на данашњој конференцији за медије да је позитивно то што ће се и Томислав Николић и Александар Вучић кандидовати на предстојећим председничким изборима. Шешељ је оценио да кандидатуром Томислава Николића Александар Вучић губи сваку шансу да победи у првом кругу. Он је објаснио да се Николић одлучио на кандидатуру подстакнут подршком Мирослава Мишковићa и одређених западних структура. Председник Српске радикалне странке је навео да су и Вучић, и Николић, и Јеремић и Јанковић прозападни кандидати и да је једино он происточни кандидат који се залаже за приступање ОДКБ-у и што ужу сарадњу са Руском Федерацијом.

Шешељ је најавио да ће сигурно ући у други круг председничких избора, где ће му конкурент бити Александар Вучић. Најавио је веома тешку битку и изразио уверење да ће му грађани поклонити поверење и да ће бити изабран за наредног председника Републике Србије. Оценио је да Томислав Николић нема озбиљне шансе да уђе у други круг, због чињенице да је компромитован и склон криминалним аферама.

Председник Српске радикалне странке је истакао да би најбоље било да све телевизије са националном фреквенцијом што пре почну са организовањем телевизијских дуела. Он је најавио да је спреман да се са сваким од противкандидата обрачуна пред најширим српским аудиторијумом и оценио да би то била најбоља и најјефтинија предизборна кампања.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР