Шешељ: Успешан премијер не би прелазио на мање важну функцију!

Председнички кандидат Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ одржао је предизборни митинг на Тргу краља Милана у Нишу, пред више хиљада присталица.

Шешељ се обратио окупљеним грађанима причајући како се Вучић хвали набрајањем радних места, путева, фабрика... али, ситуација у Србији се није поправила. Да је Влада тако добра, као што је премијер Вучић хвали и да је он толико успешан он не би желео да напусти Владу. Сва власт је у Влади јер она одлучује о унутрашњој и спољној политици, о платама и пензијама, зравству, школству... о свему. А председник нема велику моћ и велике надлежности. Шешељ је објаснио окупљеним грађанима да је Вучићев мотив преласка са једне функције на другу да би се имала комплетна власт у рукама. А то није добро за Србију јер власт без контроле постаје самовлашће.

Након обраћања председничког кандидата Српске радикалне странке, проф. др Војислава Шешеља, окупљене српске патриоте кренуле су у шетњу нишким улицама. Шетњи се придружио и велики број грађана који нису присуствовали митингу. Скуп је протекао у најбољем реду и без инцидената.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР