Jужно-бачки округ дочекао победника!

Председнички кандидат Српске радикалне странке др Војислав Шешељ, у склопу предизборне кампање за председника Републике Србије, у суботу 18. марта, обишао је јужно-бачки округ и искористио прилику да се обрати грађанима у општинама Врбас, Србобран, Бечеј, Жабаљ, Темерин, Беочин и Сремски Карловци.

„Сви ми који смо заједно са њим били на терену, међу грађанима, можемо да посеведочимо да су реакције људи изузетно позитивне, да му наши суграђани хрле у сусрет, желе да се рукују са њим, сликају и попричају о свим проблемима који их тиште и темама које их занимају. Сведоци смо да наш председник не стаје у овој кампањи и да пуном паром, свакога дана обилази градове, општине и места широм Србије.“ – рекла је на данашњој конференцији за медије Марина Недељковић, одборник у Скупштини Града Новог Сада.

Циљ Војислава Шешеља јесте да у првом кругу победи Вука Јеремића и Сашу Јанковића, како би се у другом изборном кругу најдиректније обрачунао са Александром Вучићем. Јасно је да наспрам овог јединственог евроунијатског корпуса, стоји Војислав Шешељ, са јасним ставом да Србија не треба да инсистира на уласку у Европску унију. Ови председнички избори представљају и својеврстан референдум, између политике актуелне власти и политике отрежњења и окретања ка евроазијском савезу и Руској федерацији.

„Зашто Војислав Шешељ? Зато што човеку који верује у своје идеале и који је доказао да је спреман да се зарад њих жртвује можете веровати. Он ће пре погинути него вас издати.“ – поручила је Недељковић, истичући и да ће грађани Новог Сада имати прилику да чују и виде Војислава Шешеља на великом митингу, у нашем граду, у среду 29. марта, у 17.00 часова

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ