Одржана Годишња скупштина српских радикала у Жабљу!

У препуним просторијама Скупштине општине Жабаљ, у свечаној атмосфери, општински одбор Српске радикалне странке Жабаљ одржао је редовно заседање Годишње скупштине, које је започето интонирањем страначке химне „Спремте се, спремте четници“.

Председник општинског одбора Српске радикалне странке Жабаљ Никола Тривуновић, поднео је извештај о раду овог одбора за претходну годину и обавестио присутне делегате о даљим плановима и активностима српских радикала у овој општини.

„Општински одбор Српске радикалне странке Жабаљ успео је да превазиђе све изазове и препреке са којима се у претходном периоду суочио и да у тешким и пресудним тренуцима покаже снагу и јединство. Ми српски радикали у општини Жабаљ сав потенцијал и капацитете у наредном периоду посветићемо испуњавању редовних страначких активности, оживљавању месних одбора и спровођењу задатака које нам виши страначки органи намене“ – поручио је присутнима Тривуновић.

    Заседању Годишње скупштине присуствовали су и потпредседник Српске радикалне странке Милорад Мирчић, председник посланичке групе „Др Војислав Шешељ-Српска радикалан странка“ у Скупштини АП Војводине Ђурађ Јакшић, секретар јужно-бачког окружног одбора Љубомир Јокић и одборник у Скупштини Града Новог Сада Марина Недељковић.

„Добро је познато да је општина Жабаљ традиционално упориште Српске радикалне странке и заиста смо поносни што данас у овој сали видимо, како људе који су пре више од двадесет година оснивали странку, тако и пуно младих људи који представљају узданицу српских радикала у будућности. Нема дилеме да ће сва снага овог одбора доћи до изражаја у наредном периоду и да Српска радикална странка спремно дочекује могућност расписивања нових парламентарних избора.“- истакао је Милорад Мирчић, потпредседник Српске радикалне странке.

На Скупштини делегати су једногласно изабрали 10 нових чланова општинског одбора који су, након положене заклетве, исказали спремност да активно учествују у раду и допринесу промоцији Српске радикалне странке у општини Жабаљ.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР