Подела књига др Војислава Шешеља грађанима Новог Сада!

Руководство Градског одбора Српске радикалне странке Нови Сад и чланови Савета за омладину данас су организовали акцију поделе књига др Војислава Шешеља грађанима Новог Сада.

„Српска радикална странка организовала је акцију поделе књига нашег председника у многим градовима и насељеним местима широм Србије како би сви  грађани, без обзира на материјални статус, добили прилику да прочитају дела која имају огромну историјску, научну и културну вредност. Заинтересованост наших суграђана за књиге др Војислава Шешеља је, као што видите, огромна и заиста нам је задовољство што у пријатној атмосфери можемо да поздравимо окупљене и поразговарамо са грађанима Новог Сада“ – изјавио је Јакшић.

Јакшић је подсетио јавност да ће се у среду, 29. марта, са почетком у 17 часова, на Тргу слободе у Новом Саду одржати велики народни митинг Српске радикалне странке у оквиру кампање за председничке изборе.        

„Српска радикална странка позива све слободоумне и правдољубиве грађане Новог Сада, искрене српске патриоте, оне којима је слобода, истина и част на првом месту да сутра буду на Тргу слободе, како би сви заједно поздравили будућег председника Србије др Војислава Шешеља. Ми, српски радикали, очекујемо препун трг и још један величанствен митинг у самом срцу српске Атине.“ – истакао је Ђурађ Јакшић, подсећајући да ће након митинга српски радикали и окупљени грађани на челу са др Војиславом Шешељем кренути у победничку шетњу централним улицама Новог Сада.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР