Проф. др Војислав Шешељ: Озбиљним економским и социјалним програмом променићемо власт

Српска радикална странка има веома рационалан економски и социјални програм, за разлику од напредњачког режима, који производи само лажна обећања.

„Напредњачки режим у Србији стално обећава неке реформе, обећава да ће народ живети боље, а ништа нису урадили да побољшају економску и социјалну ситуацију у земљи. Ми морамо прво да променимо власт, јер ова власт не може ништа да обнови. Друго, да вратимо заштиту домаће производње царинама, по светским стандардима, да се посебно заштити пољопривреда и производња хране уопште и да се уведу подстицајна средства за развој других видова домаће производње,“ рекао је др Војислав Шешељ на данашњој конференцији за новинаре и додао:

„Највећи проблем Србије је што су десетине милијарди евра, односно долара изнесене из земље. Шта ми треба да урадимо? Морамо Србију претварати у оф-шор зону, ако не целу Србију, онда оне зоне у Србији које су најнеразвијеније, југ, исток и запад Србије, па и на северу Србије постоје места уз Дунав, где треба стварати те оф-шор зоне. Тако се привлачи страни капитал. Шта нас брига што је неко негде стицао новац у иностранству на различите начине, ако је он спреман да тај новац овде донесе и положи у наше банке, под условом да се задржи и контрола тих страних банака у Србији, да оне не могу да износе улоге. Ко год да је донео улог у ту банку, да не могу да изнесу тако стечен капитал, да могу, дакле, да износе само оно што је њихова чиста зарада од пореза, а то је зарада на име наплаћених камата,“ закључио је Шешељ.

[youtube id="TJvT60Fh0Ss" width="633" height="356"]

Capture123

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ