Радикали позивају грађане да не подлежу уценама и уздигну главу!

Српска радикална странка је свесна да је у јавности након председничких избора, завладала до сада невиђена атмосфераопштегнезадовољства. Најбољи пример за такву тврдњу представљају допунски избори на појединим местима, где је забележена веома мала излазност и поред, како је сами називају, убедљиве „историјске“ победе Српске напредне странке и њених коалиционих партнера.

„Мала излазност и опште незадовољство грађана јасан је знак да је постигнут пун ефекат оних који су и осмислили читав овај пројекат. Њихова тежња је била да се изазове малодушност и апатија код гласача у Србији, како би се са малим процентом излазности одлучивало о судбини Србији.Ми српски радикали смо свесни да ће овај пројекат трајати колико и мехур од сапунице, те да овакав директан утицај и слуђивање грађана зарад узимања власти на свим нивоима мора бити кратког даха.“– сматра Милорад Мирчић, потпредседник Српске радикалне странке.

Српска радикална странка подсећа јавност да нас 23. априла очекују избори у пет локалних самоуправа, од којих се три налазе територији Војводине, те да ће за разлику од председничких избора коалициони партнери окупљени око Српске напредне странке овога пута ићи у самосталним колонама.

„Очекујемо да ће грађани Врбаса, Оџака и Ковина у великом броју изаћи на предстојеће локалне изборе и без обзира на притиске и уцене својим гласом показати шта искрено мисле о оваквој политици и манипулацијама од стране Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије и Покрета социјалиста. Ми српски радикали их позивамо да узидгну главу, усправе се и супротставе даљем пропадању Србије и својих општина“ – поручује Мирчић.

Српска радикална странка ће и даље указивати на реалне опасности, посебно када је АП Војводина у питању, имајући у виду да ова владајућа гарнитура предвођена Српском напредном странком не мисли ништа другачије о аутономији Војводине и федерализацији Србије од Демократске странке и Ненада Чанка, као главних протагониста самосталности северне српске покрајине.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ