Мирчић: Обратити пажњу на контролу финансијских трансакција!

Српска радикална странка упозорава јавност да у наредном периоду треба обратити додатну пажњу на контролу финансијских трансакција локалних и покрајинске власти, имајући у виду да нас очекује предизборна еуфорија и ненаменско трошење буџетских средстава на јефтине маркетиншке трикове и медијску манипулацију грађана.

„Могуће је да у наредном периоду дође до прављења тзв. Потемкинових села, која неће имати никакву улогу и сврху осим маркетинга, сакупљања јефтиних политичких поена и расипања буџетских средстава. Власт, како на покрајинском, тако и на републичком нивоу покушаће да на принципу Дизниленда покаже како изгледа европски пут Србије. У оваквом циркусу највише испаштају грађани који из дана у дан живе све сиромашније.“истакао је потпредседник Српске радикалне странке Милорад Мирчић.

                Српска радикална странка на предстојеће изборе изаћиће самостално, јер поштује законске одредбе и правила избора. „Гласачко тело већине партија које на изборе излазе као делови конгломерата своди се на статистичку грешку, а у предизборне коалиције улазе, јер су свесни да самостално не прелазе цензус. “ нагласио је Мирчић, сматрајући да овај пут аргумент новца и куповине гласова неће моћи да угрози изборну вољу грађана и да је време да Србија каже „не“ погубној проевропској политици.

MM

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ