Српска радикална странка не прихвата да зараде и пензије па и оне најниже не смеју бити социјална категорија

Српска радикална странка не прихвата да зараде и пензије па и оне најниже не смеју бити социјална категорија.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР