Da li su gradsku vlast u Kraljevu birali stanovnici Anadolije ili Kraljevčani?

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo upozorava javnost i gradsku vlast da su u naselju Adrani, od kružnog toka u pravcu Šeovca, na trotoaru postavljene žardinjere koje ometaju bezbedan prolaz pešacima, odnosno onemogućavaju bilo kakvo kretanje po pešačkoj zoni. Bezbednost pešaka je time ozbiljno ugrožena, kao i svih učesnika u saobraćaju, s obzirom da je to razvijena industrijska zona, pa je saobraćaj kako teretnih kamiona, tako i putničkih vozila, kojih ima dosta, pojačanog intenziteta.

– Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo smatra da su ove žardinjere postavljene na inicijativu turske tekstilne kompanije „Eurotay”, koja je kupila državnu firmu „Auto-transport” u bescenje, a sada uzurpira i gradske trotoare, u saradnji sa gradskom vlašću, pa se srpski radikali pitaju da li su gradsku vlast birali stanovnici Anadolije ili građani teritorije Kraljeva – kaže Violeta Petrović, tehnički sekretar Raškog okružnog odbora Srpske radikalne stranke.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Kraljevo apeluje na gradsku vlast da pod hitno ukloni žardinjere sa trotoara i time omogući bezbedan prolaz i pešačku zonu svim građanima navedenog puta, ili su gradski oci i ovde prodali veru za večeru, pa zajedno sa biznismenima „Taj” grupe došli da naplate moderan danak Srbima u 21. veku. Sa naseljavanjem migranata iz Sirije su već počeli u delu Lađevaca, pa srpske radikale ništa više ne čudi, jer je ova vlast spremna na sve, zarad sopstvenih interesa.

 

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM