Mirčić: Obratiti pažnju na kontrolu finansijskih transakcija!

Srpska radikalna stranka upozorava javnost da u narednom periodu treba obratiti dodatnu pažnju na kontrolu finansijskih transakcija lokalnih i pokrajinske vlasti, imajući u vidu da nas očekuje predizborna euforija i nenamensko trošenje budžetskih sredstava na jeftine marketinške trikove i medijsku manipulaciju građana.

„Moguće je da u narednom periodu dođe do pravljenja tzv. Potemkinovih sela, koja neće imati nikakvu ulogu i svrhu osim marketinga, sakupljanja jeftinih političkih poena i rasipanja budžetskih sredstava. Vlast, kako na pokrajinskom, tako i na republičkom nivou pokušaće da na principu Diznilenda pokaže kako izgleda evropski put Srbije. U ovakvom cirkusu najviše ispaštaju građani koji iz dana u dan žive sve siromašnije.“istakao je potpredsednik Srpske radikalne stranke Milorad Mirčić.

                Srpska radikalna stranka na predstojeće izbore izaćiće samostalno, jer poštuje zakonske odredbe i pravila izbora. „Glasačko telo većine partija koje na izbore izlaze kao delovi konglomerata svodi se na statističku grešku, a u predizborne koalicije ulaze, jer su svesni da samostalno ne prelaze cenzus. “ naglasio je Mirčić, smatrajući da ovaj put argument novca i kupovine glasova neće moći da ugrozi izbornu volju građana i da je vreme da Srbija kaže „ne“ pogubnoj proevropskoj politici.

MM

Komentari

0 KOMENTARA

TVOJ KOMENTAR

VIDEO SNIMCI

TVITER

INSTAGRAM