Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у суботу, 25. новембра од 9 часова гостује у емисији „Инфо јутро” на ТВ Информер.

опширније

Председник Извршног одбора Српске радикалне странке Ђурађ Јакшић у петак, 24. новембра од 20.00 часова гостује на РТВ Војводина у емисији "Сигнали".

опширније

Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ у петак, 24. новембра од 9 часова гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи. Водитељ: Круна Уна Митровић

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у четвртак, 23. новембра од 19.45 гостује у емисији "Актуелности" на Хепи ТВ.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у понедељак, 20. новембра од 9 часова гостује на Хепи ТВ у емисији "Добро јутро Србијо". Водитељи: Катарина Корша и Миломир Марић

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке Миљан Дамјановић у суботу, 18. новембра од 9 часова гостује на Информер ТВ у емисији "Инфо јутро".

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у петак, 17. новембра од 20 часова гостује на Студио Б у емисији "Без компромиса са Ирином Вељковић".

опширније

Потпредседник Српске радикалне стране Вјерица Радета у недељу, 19. новембра од 8.30 гостује у емисији "Инфо јутро" на Информер ТВ. Водитељ: Катарина Одаловић

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у петак, 17. новембра од 9 часова гостује у емисији "Добро јутро Србијо" на ТВ Хепи.   Водитељи:  Круна Уна Митровић и Миломир Марић

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у среду, 15. новембра од 19.45 гостује на Хепи ТВ у емисији Актуелности.

опширније

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ