Потпредседник Српске радикалне странке Миљан Дамјановић гостује вечера, 13. децембра од 20:00 часова на ТВ Телемарк у емисији "Избори 2023".

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у четвртак 14. децембра од 21:30 гостује у емисији "Тема дана" на Информер ТВ.

опширније

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ у среду, 13. децембра од 19:45 гостује у емисији "Актуелности" на ТВ Хепи.

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке Вјерица Радета гостује у четвртак, 14. децембра од 17:30 у емисији "Пре вечере" на Информер ТВ.

опширније

Члан Председничког колегијума Српске радикалне странке Андријана Арнаутовић гостује у четвртак, 14. децембра од 08:30 у емисији "Инфо јутро" на Информер ТВ.

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке и кандидат за народног посланика Александар Шешељ гостује данас, 11. децембра од 21:10 у емисији "Представљање изборне листе" на РТС 2.

опширније

Председник Српске радикалне странке и први на листи "Др Војислав Шешељ - Српска радикална странка" проф. др Војислав Шешељ у недељу, 10. децембра од 18:00 часова гостује у емисији "Живот као такав" на Информер ТВ.

опширније

Потпредседник Српске радикалне странке и кадидат за народног посланика Миљан Дамјановић у недељу, 10. децембра од 20:00 часова гостује у емисији "Дебата - републички избори" на РТВ 1.

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке и кандидат за народног посланика Александар Шешељ у недељу, 10. децембра од 19:45 гостује у емисији "Актуелности" на Хепи ТВ.

опширније

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ у суботу, 9. децембра од 21:10 гостује на телевизији Belle Amie у емисији "Избори 2023".

опширније

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ