Марко Марковић на челу српских радикала у Сечњу!

Општински одбор Српске радикале странке Сечањ на седници која је одржана у петак, 1. октобра 2021. године, једногласно је изабрао новог председника Општинског одбора, тридесетседмогодишњег Марка Марковића из Јарковца. Марко Марковић, по професији механичар пољопривредне производње, дугогодишњи је члан Српске радикалне странке и, од овог тренутка, њена главна узданица у општини Сечањ.

– Српска радикална странка је за мене једина права, истински родољубива странка, она којој припадам већ скоро две деценије. Једина која има идеологију и конкретан програм и која суштински има снагу да се одупре политичким притисцима и све израженијој тежњи политичара ка личном богаћењу. Захваљујем се Српској радикалној странци на указаном поверењу и надам се да ћемо свакодневно у нашој општини радити на њеном развоју и смањењу корупције и криминала. Такође, овим путем позивам све искрене пријатеље странке, наше симпатизере и све садашње и будуће чланове да заједно скупимо снаге и свим капацитетима кренемо у јачање Српске радикалне странке и у припрему за предстојеће изборе – истакао је Марко Марковић, нови председник Општинског одбора Српске радикалне странке Сечањ.

Српска радикална странка обавештава јавност да је Небојша Обркнежев из сечањског села Боке избачен из странке због крађе одборничког мандата, недоличног понашања, вишеструких превара становништва овог места и обилатог лоповлука коме је поприлично склон. Српска радикална странка сматра да појединци попут наведеног Обркнежева суштински никада нису припадали Српској радикалној странци и да су их у политичкој каријери водили само интерес и лична и материјална добит.