Акција ОО СРС Параћин

На данашњем пункту ОО СРС Параћин, председник Поморавског окружног одбора, Горан Павловић је присутним грађанима и представницима медија рекао да у последњем броју Велике Србије могу да прочитају писмо Војислава Шешеља упућено грађанима Србије и да се увере да иако је преко 11 година у хашком притвору Војислав Шешељ боље познаје ситуацију у Србији од свих осталих актуелних политичара и, цитирајући га, додао:
"Привреда у Србији готово да не постоjи. Радници се у фабрикама чешће окупљају како би протествовали и штрајковали уместо да поштено раде и зараде за кору хлеба. Здравство је срозано на најниже гране, лекови су скупи и недоступни; док деца свакодневно умиру од тешких болести, новац за њихово лечење прикупља се не из државних фондова, већ путем хуманитарних акција и СМС порука.Школство је упропашћено и уназађено силним реформама. Културни и образовни програм на телевизијама готово да не постоји, али се зато путем болесних ријалити програма испира мозак деци и омладини која, уместо да се школује и ради, бежи у дрогу и алкохол док машта о бежању из Србије. Да ли је то оно што грађани Србије желе за своју децу, своје унучиће?
Извесно је, свима ће бити још горе ако им се не супротставимо. Неће бити боље док год грађани буду веровали медијима више него сопственом разуму. Неће бити боље док обичан човек поново не буде имао своје представнике у институцијама. Неће бити боље уколико и даље не буде имао ко да се супротстави лоповлуку и понижењима. Неће бити боље док се у Скупштину не врате српски радикали!"

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ