Шаровић покренуо акцију „За лепши и чистији Београд“

Уместо уобичајене кампање, кандидат Српске радикалне странке за градоначелника Београда Немања Шаровић данас је покренуо акцију „За лепши и чистији Београд“ тако што је по четврти пут отишао у Више јавно тужилаштво, где је саслушан по кривичној пријави због паљења заставе тзв. „Републике Косово“.

После двосатног саслушања, Шаровић је пред Палатом правде новинарима рекао да је очигледно да се ради о политичком обрачуну издајничког режима са Српском радикалном странком и да се, без обзира на све притиске и кривичне пријаве, Српска радикална странка и он неће одрећи Косова и Метохије.

„Режим на све могуће начине, од медијског бојкота до подизања кривичних пријава, покушава да спречи патриотски блок СРС, Образ и СНП Наши да води кампању за предстојеће изборе. То показује да се једино нас плаше и да су сви остали лажна опозиција!

Не може режим подићи толико кривичних пријава колико ја могу запалити безвредних крпа које тужилаштво назива заставом Републике Косово“, рекао је Шаровић и уз поруку „Смеће иде у канту за смеће“ пред спомеником Цару Душану запалио још једну заставу тзв. „Републике Косово“ и њене остатке бацио у канту за смеће додавши да „једино патриотски блок СРС, Образ и СНП Наши може очистити Београд од разних врста смећа које се годинама таложи у српској престоници“.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ