Заједничка акција Вучића и Брамерца

Поводом захтева тужиоца Хашког трибунала о укидању одлуке о привременом пуштању на слободу проф. др Војислава Шешеља, Српска радикална странка може само да констатује да се овде искључиво ради о политичком налогу који у име режима у Београду и Загребу проводи Серж Брамерц.

Српска радикална странка подсећа јавност да је при покретању прве иницијативе по службеној дужности за привремено пуштање на слободу Хашки трибунал затражио да се проф. др Војислав Шешељ изјасни и он је тада недвосмислено навео да ће се бавити политиком, да ће држати митинге, да ће давати изјаве за медије и да ће на сваком месту нападати Хашки трибунал као антисрпски нелегалан суд.

Проф. др Војислав Шешељ се неће одазвати паничним вапајима Хашког трибунала, јер пре коначног пуштања на слободу није подносио ниједан захтев, нити му јеХашки трибунал постављао било какве услове.

Повратак др Војислава Шешеља изазвао је тоталну пометњу у редовима садашњег режима, те се јасно уочава да Серж Брамерц иступа као гласноговорник Александра Вучића.

Хашко тужилаштво је политички инструментализовано а циљ ове заједничке акције Тужилаштва и режима у Београду је склањање Војислава Шешеља са српске политичке сцене како би се несметано и без отпора спровели сви захтеви Брисела и Вашингтона и довршило уништавање Србије.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ