Афера "ванбрачно дете" тресе Србију!

Функционерка СРС Наташа Јовановић  изнела је за курир нове детаље  у вези са афером „ванбрачно дете“ која тресе Србију  и тврдњом лидера радикала Војислава Шешеља да председник државе Томислав Николић има ћерку из везе са Холанђанком Елизабет Фарел.

Она каже да јој је лично Николић показивао поруке Фарелове у којима му је писала да је трудна. Смерна жена

Јовановићева за наш лист каже да је имала прилике два пута да је сретне, а оба пута јој је тај задатак поверио Томислав Николић.

  • Први пут је то било негде 2003. Или 2004.  Године. Била је наш гост. По мојој процени, десетак година је млађа од мене. Провела сам је кроз Скупштину, показивала јој град. На мене је оставила утисак смерне особе. После неколико месеци позвао ме је Николић усплахирено и рекао: „ Ова Елизабета која је била ту, хоће да се види са мном, каже да има проблем на граници. „ Послао ме је да одем на аеродром и решим ту ситуацију.  Отишла сам на аеродром са Игором Бечићем. Он је возио. Дошао је начелник полиције, представила сам се, он ме је одвео до ње. Била је сва усплахирена и говорила је како није крива и да не зна зашто су је задржали. Питала је све време где је Николић и говорила да мора да се види са њим. Враћена је у Холандију после три дана задржавања  у ектрадиционом  притвору на аеродрому. Николић ми је испричао да му шаље поруке  у којима га обавештава да је у другом стању. Мислим да је ту била и Гордана Поп Лазић- уверава Јовановићева. Бивши радикал, а садашњи потпредседник Скупштине Игор Бечић јуче је упорно избегавао да се јави новинарима Курира. И бројеви Гордане Поп Лазић остали су недоступни.

Мук у Председништву

Нико из Председништва јуче није желео да коментарише наводе Војислава Шешеља.  С друге стране, аналитичар Душан Јањић каже да медији имају право да пишу о стварима из приватног живота политичара, али и да је председник морао да се због свега што се појавило у медијима огласи.

  • Прво, јер управо он у свој рад укључује и целу своју породицу, кроз коју промовише породичне вредности. Он није учинио кривично дело, али ако је ово тачно урадио је неморалну ствар. Отварање сличних афера у демократском свету је нормална ствар и то јесте задатак медија. Нисмо ми Северна Кореја. А сваки политичар треба да буде свестан  да јавност има право да зна све о њима. Ако није тачно, најнормалнија ствар је да се доставе докази – нагласио је Јањић, док Марко Ницовић сматра да овакве ствари морају да се испитају до краја, јер у супротном могу да буду предмет уцена из разноразних политичких разлога.

Шешељ отворио аферу

Иначе, Шешељ је, између осталог, изјавио да према Николићу осећа мржњу и тврдио да има доказе о његовом ванбрачном детету с Холанђанком која је била пријатељ радикала.

natasa

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ