Шешељ открио тајне кума: Тома има ванбрачну ћерку!

Познато је да не подржавам геј параду јер је то болест, али не мислим да зато треба тући хомосексуалце и правити инциденте, започиње разговор лидер СРС Војислав Шешељ, чија је странка јуче одржала обећање и није правила инциденте. Њима је, ако ћемо искрено, њихова мука довољна. Добро је да није било нереда.

Новинар:Парада је прошла мирно, сада се намеће нова тема – избори. Хоће ли их бити ? Војислав Шешељ: Уверен сам у то.

Новинар: Зашто сте тако уверени? Војислав Шешељ: Јер се у Србији продубила економска криза.

Новинар: Како то може да буде разлог кад премијер Вучић има 50 одсто подршке. Шта ће му то? Војислав Шешељ: Зато што хоће да материјализује ту подршку на изборима, а криза нас тек чека. Вучићу је сад прилика да се ДС тако разбије, да оде испод цензуса. Преузео је сву његову идеологију. Па разлог разлаза СРС и настанка СНС била је промена политике, а не то што нису могли да трпе моје налоге из Хага.

Новинар: Ко то они? Војислав Шешељ: Томислав Николић. Рекао је да се у идеологији ништа није променило.

Новинар: Ваша једина тактика је, изгледа, да нападате Николића? Војислав Шешељ: Нападам га јер га бескрајно мрзим. Вучића не мрзим. Он ми је политички противник.

Новинар: Да ли је нормално да као верник кажете да неког мрзите?Није хришћански. Војислав Шешељ: Није, али ја нисам неки идеални хришћанин. Обичан сам смртник или грешник. Имао сам неограничено поверење у њега, а он га је изиграо.

Новинар: Испада да сте му веровали више него себи? Војислав Шешељ: Не претерујте. Када је Вучић одлазио из СРС, поднео је оставку на свој посланички мандат. А шта је урадио Николић? Украо нам 20 мандата.

Новинар: Ипак је то премали грех за толику мржњу. Војислав Шешељ: Није једини. Показао се као врло неморалан човек. Али то је нешто што се тиче његовог приватног живота, па не бих да улазим у то.

Новинар: Кажете па се повучете. Војислав Шешељ: Постоје ствари које му замерам.

Новинар: Шта му замерате? Војислав Шешељ: То што своје ванбрачно дете неће да призна.

Новинар: Какво ванбрачно дете? То су тешке оптужбе. Имате ли икакве доказе за то што сте изговорили? Војислав Шешељ: Имам доказе. Нисам неозбиљан човек. У време мог штрајка глађу у Хагу, више пута ми је долазио наш свештеник Војислав Билбија из ротердамске цркве, који ме је причешћивао. Током разговора рекао ми је да постоји једна жена, Холађанка, која је прешла у православну веру у знак солидарности са српским народом. Воли Србију, па се и преселила у Београд. Самохрана је мајка и било би добро да је преко СРС запослимо. Кажем да би могла да буде у тиму за одбрану јер зна холандски.

Новинар: Прилично сте опширни. Где је поента оног што сте изговорили? Војислав Шешељ: Сачекајте. Окупим ја моје радикале и поновим све што је рекао свештеник и кажем њено име. Тома се у том тренутку изгубио. Побеснео на лицу места, поцрнео и урла, говорећи да не може. Нисам у том тренутку схватио о чему је реч.

Новинар: А шта сте касније сазнали? Војислав Шешељ: Свештеник Билбија, веома частан човек, испричао ми је целу причу, а може и да је потврди. Каже ми овако: „Рећи ћу ти имењаче, али да те прво закунем да ником не кажеш.“ И закуне ме.

Новинар: И шта вам онда каже? Војислав Шешељ: Да је отац њеног детета Томислав Николић.

Новинар: Одакле он то зна? Војислав Шешељ: Она му је рекла, а и крстио је то дете, девојчицу. Видео ју је неколико пута, чак каже да личи на Тому. Мислим да се девојчица родила негде 2003.04, не знам тачно. И моји из странке су знали и рекли ми кад су ми дошли у посету. Кажем ја проти Билбији: „Ти си мене заклео да ћутим, а то сви знају. Испадам будала!“ Он ме разреши по верском обреду заклетве. Никад не бих рекао да ми није скинуо заклетву.

Новинар: А што сад износите ствари из личног живота председника ? Војислав Шешељ: Зато што је то крајње срамотно. Дете је његово, а није га признао.

Новинар: А можда и зато што ништа од тога није тачно? Војислав Шешељ: Цео Београд зна. У политици се никад нисам служио лажима. То су озбиљне ствари, поготово када је реч о деци.

Новинар: Зашто нисте звали Николића, уместо што износите то у јавност? Војислав Шешељ: Немам ја њега због чега да зовем.

Новинар: Јесте ли ви разговарали с том Холанђанком, пошто је радила за вас? Војислав Шешељ: Само телефоном. Требало је да дође после мог одласка у Хаг овде, да разговарамо, али је на крају рекла да се због свега не усуђује.

Новинар: Можда је она све измислила и намешта председнику? Војислав Шешељ: Не, не, не. А и ДНК анализом се све може доказати.

Новинар: Схватате ли колико ово што тврдите може да изазове потреса? Војислав Шешељ: Породица то зна, а што се тиче политичке каријере, толико се обрукао да би одавно требало да поднесе оставку.

Новинар: Сигурно ће вас тужити. Војислав Шешељ: Неће се усудити. А ја једва чекам да ме тужи. Моћи ћу да позивам сведоке.

Новинар: Ко ће бити кључни сведок? Војислав Шешељ: Холанђанка. Она се зове Елизабет Фарел. Променила је име у Јелисавета и надимак јој је Сека. Нажалост, колико сам чуо, није Холанђанка једина.

Новинар: Како то мислите? Војислав Шешељ: Па и ви сте писали о оној саветници у Влади Душици Јевђеновић. Његове швалерације ме не интересују, него деца, а и она има дете.

Новинар: Ми никада нисмо објавили с којим је она политичарем. Војислав Шешељ: Нисте, али цео Београд зна. Нек су деца жива и здрава.

Новинар: Јел Холађанка пристала да се открије њено име? Војислав Шешељ: У интересу је детета да се то зна и да што пре буде признато. Има људи који још детаљније знају све. Рецимо, Кршљанин (Владимир Кршљанин, дипломата и политичар, прим.аут.) Близак јој је.

Новинар: Критикују вас због уласка у ријалитије. Војислав Шешељ: Није тачно. Нико ме озбиљан није због тога критиковао. Сви људи који се појављују у ријалити програмима су део нашег народа. Никад нисам био склон елитизму нити умишљеним величинама, нити сам презирао најниже друштвене слојеве који живе у беди и сиромаштву, а често и у незнању.vseselj

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ