Шешељ позвао на бојкот хрватске робе!

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је за Информер.рс поводом одлуке хрватске владе да блокира теретни саобраћај на граници са Србијом, да грађани наше земље треба да престану да купују хрватску робу и одлазе у њихове супермаркете као што су Идеа и Рода... Шешељ поручује да на хрватску одлуку да затвори границу са Србијом треба узвратити истом мером.

- Не само да би Срби требало да престану да одлазе у њихове продавнице и супермаркете и да купују њихову робу, већ би требало забранити увоз хрватске робе у Србију. Наши камионе који стоје заглављени на граници са Хрватском треба преусмерити на Мађарску, јер се они неће бунити, а затим забранити пролаз хрватским камионима да улазе у Србију - истиче Шешељ.

Према његовим речима, радикали су и раније упозоравали да се купује само роба произведена у Србији.

- Посебно смо говорили да се не купује роба из Хрватске због њиховог окрутног односа према Србима у тој земљи, према српским жртвама, али и због њихове жеље да злочинца Алојзија Степинца прогласе за свеца. Ово што се сада дешава је само доказ да смо били у праву - наглашава лидер радикала.

Шешељ апелује на Владу Србије да Хрватима мора да узврати истом мером.

- Ако се то догоди, Хрвати ће одмах почети да кукају и запомажу и брже-боље ће уклонити блокаду са граничних прелаза. Али, ако им попустимо, биће још жешћи и окрутнији према нама - објашњава Шешељ и додаје:

- Хрватима се не сме попуштати, то треба да науче сви српски политичари - закључио је Шешељ.

seselj

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ