Шешељ: Србија не треба да уђе у Европску унију

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ, са сарадницима, функционерима СРС, Милорадом Мирчићем и Миланом Ћуком, на митингу у Пригревици и трибини у Апатину, поновио став да је ова странка против уласка Србије у Европску унију и за сарадњу са Русијом.

- Они су нам браћа по крви, вери, никад нас нису бомбардовали, стално су нас помагали - рекао је Шешељ, на скуповима, уједно промовишући своје књиге које је написао у Хагу. По питању Косова СРС предлаже кипарски рецепт, односно замрзавање конфликта све док се не промене међународне околности.

-Треба чекати да Русија и Кина још више оснаже, а за Србију то било решење косовског проблема у њену корист. Не може се седети на две столице и ЕУ и Русија - рекао је Шешељ. На овим више предизборним говорима Шешеља, Мирчића и Ћука, говорило се о свим сферама друштвеног живота, од образовања, преко пољопривреде, до економије, смањења пензија и плата.

-Радикали имају решења за све ове области која се разликују од напредњачких - рекао је Шешељ, и критикујућу власт, понудио решења које има СРС, залажући се зато за што раније расписивање избора.

(Блиц)

seseljsvedok

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ