Војислав Шешељ: Могли су због мене да убију фудбалера!

Лидер српских радикала Војислав Шешељ стао је у заштиту фудбалера Владимира Радовића, који је због ношења мајице с његовим ликом добио отказ у клубу из Горажда. Политичар се нада да би неки од клубова из Србије или Републике Српске морао да помогне играчу који је у јеку сезоне остао без примања.

Прошлог петка Радовић је дошао на тренинг, одрадио га, а кад се скинуо у свлачионици, испод дуксерице носио је мајицу с ликом Шешеља. Тад је кренула шала са саиграчима, а после два дана директор клуба му је уручио отказ.

Увек причам истину

- Тај момак је показао велику храброст! Добро је прошао јер су могли да га убију. Горажде је муслимански клуб, тако да он има велико поштовање с моје стране. Потез управе тог клуба само говори колика је мржња муслимана према онима који им говоре истину. Млади Радовић је страдао због мене јер ја им већ 25 година у лице причам да су они Срби исламске вере. Због те мржње они стално насрћу на мене - рекао је Војислав Шешељ за Курир.

Владимир Радовић, који је рођен у Фочи и има 24 године, остао је без клуба и плате, а образложење челника Горажда било је да је ношењем мајице с ликом Војислава Шешеља нарушио клупску дисциплину. Лидер СРС сматра да Црвена звезда, Партизан, Војводина или неки познатији клуб из Србије неће хтети да помогну Радовићу. - Не могу ништа да наредим било ком клубу, али могу јавно да апелујем да се помогне том момку. Знам да ће се клубови из Србије устручавати да му притекну у помоћ. Опет, клубови из Републике Српске требало би да се солидаришу и понуде уговор Радовићу.

Војислав Шешељ каже да није размишљао о томе да Владимира Радовића позове у Београд на неку од конференција Српске радикалне странке јер не жели да момку стаје на муку.

Ако пожели, нека дође

- Ако он пожели да дође, биће драг гост свих нас. Момак је у невољи и не бих желео да му учинимо било какав проблем. Не пада ми на памет да правим себи или Српској радикалној странци јефтин маркетинг преко момка који је показао велику храброст - закључио је Војислав Шешељ.

Угрожен му живот Радовићу прете смрћу

Владимир Радовић открио је да је преко друштвених мрежа добијао претње смрћу, али тврди да није узрујан ни уплашен. - Нисам био уплашен и поред претњи и осуда преко Фејсбука и форума разних портала. Родитељи и девојка су ми највећа подршка. У понедељак ме је сачекао тренер Дамир Бећа и уручио ми коверту у којој је био отказ - рекао је млади фудбалер.

Навијао за Србију Љајић и Коларов су мајстори

Војислав Шешељ открио је да је гледао утакмицу између Србије и Албаније у Елбасану и да га је тријумф много обрадовао. - Драго ми је што смо победили. Било је то питање националне части и момци су то схватили. Фантастично су се борили и заслужено славили. Сви наши играчи били су добри, а мени су се посебно свидела она двојица који су постигли голове. Коларов и Љајић су се баш добро показали - оценио је Шешељ.

seseljf

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ