СРПСКИ НАРОД МОРА ДА ОСЛОБОДИ КОСОВО И МЕТОХИЈУ (Српски народ и нови светски поредак – VII том)

157.
СРПСКИ НАРОД МОРА ДА ОСЛОБОДИ КОСОВО И МЕТОХИЈУ (Српски народ и нови светски поредак – VII том)

Ова књига је сведочанство о тешком времену борбе српског народа за очување Косова и Метохије у границама Србије, времена у коме су западне силе наставиле прекрајање граница и распарчавање Србије, помажући својим пионима, шиптарским терористима, у отимању територије једне суверене државе.
Систематично и хронолошки, научно објективно и документовано, аутор нас упознаје са историјом овог вековног српског подручја, сежући до најстаријих писаних извора и пратећи судбину Косова и Метохије све до новијег времена, у којем западне силе и даље не одустају од одузимања ове непобитно српске територије.
Аутор преноси и ставове истакнутих светских интелектуалаца о НАТО агресији на нашу земљу и наводи примере других аутономија у свету и решења донетих за њих. Анализира извештаје Дика Мартија и других страних посматрача о трговини органима и стравичном страдању неалбанског становништва са Косова и Метохије, у којима се наводе чињенице скриване иза кулиса званичне западне пропаганде.
У другом делу књиге дата је анализа свих хашких пресуда по косовској оптужници, како оних челницима ОВК, шиптарским терористима, тако и у процесима вођеним против Милана Милутиновића, Николе Шаиновића, Драгољуба Ојданића, Небојше Павковића, Владимира Лазаревића, Сретена Лукића и Властимира Ђорђевића.
Из ауторове објективне, непристрасне и аргументоване анализе хашких пресуда се јасно види изразито антисрпски карактер Хашког трибунала, који је ослобађао шиптарске терористе, виновнике најокрутнијих злочина над цивилним становништвом, а представнике српског државног, војног и полицијског врха, махом невине, осуђивао на дугогодишње затворске казне.

Рецензенти: проф. др Милован Бојић и проф. др Ратко Марковић
Аутор предговора: проф. др Војислав Шешељ
Година издања: 2015.

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР