Радикали делили Шешељеве књиге у центру Зрењанина

Српска радикална странка организовала је данас у Зрењанину бесплатну поделу књига лидера СРС Војислава Шешеља, као и прикупљање потписа грађана за петицију против истополних бракова.

Шешељ је током акције потписивао књиге и разговарао са становницима тог града, а по речима потпредседника Извршног одбора Српске радикалне странке Вање Божића, присуство лидера радикала изазвало је велику пажњу Зрењанинаца.

Говорећи о петицији против истополних бракова, Божић је рекао да је петицију од јутрос потписало неколико стотина грађана и изразио очекивање да ће у Зрењанину данас бити прикупљено 1.000 потписа.

"Српска радикална странка је једина странка која покренула питање законитости жеље Владе Србије да дозволи склапање истополних бракова и усвајање деце. Ми се противимо томе зато што сматрамо да треба заштитити традиционалну породицу, односно, да породицу чине отац и мајка и да се у њој рађају деца, што Србији највише и недостаје, јер је наталитет проблем уназад неколико десетина година", рекао је Божић и оценио да је одзив грађана за потписивање те петиције широм Србије добар.

"Надамо се да ћемо уз помоћ житеља Србије успети да спречимо доношење тог накарадног закона", додао је функционер радикала.

https://www.youtube.com/watch?v=M5ByzbD64qo

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ