Без одлагања реконструисати електромрежу по борским селима

​Општински одбор Српске радикалне странке у Бору позива напредњачку власт да БЕЗ ОДЛАГАЊА реконструише електромрежу по свим селима у борској општини.

​Нестабилна електромрежа угрожава квалитет живота и безбедност мештана у селу Шарбановац.

​У једном делу тог села, пре само неколико година, постављене су бетонске, док су у другом делу још увек трошне, дрвене бандере, старе неколико деценија. Убрзо се видело да је посао постављања бетонских бандера изведен веома лоше, зато што те бандере сада „стоје” под углом од 45 степени.

​ Дотрајали дрвени стубови који носе каблове за струју, услед временских непогода веома често бивају ишчупани из земље. Тада мештани остају без струје и по неколико дана, због чега им пропада храна из замрзивача и фрижидера, али се и електрични уређаји чешће кваре. Нажалост, власт се никада није потрудила да овим домаћинствима надокнади штету, али редовно им шаље рачуне за струју. Ту су веома ажурни!

​Напомињемо да Шарбановац није једини, већ да овај проблем има скоро свако борско село.

​Ми, српски радикали, као једини глас „обичног” народа немамо намеру да ћутимо о несавесном раду локалне напредњачке власти. Ми ћемо их редовно подсећати да су дужни да према свим становницима борске општине једнако воде рачуна, а не да својом небригом и нерадом кажњавају становнике борских села.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ