Бранкица Јанковић на страни невладиних организација

Српска радикална странка је одувек тврдила да су такозване независне институције фарса и да људи који се бирају на те функције служе или странкама које су на власти у време њиховог избора, или, још чешће, страним интересима.

Изјаве и саопштења тих назови-независних тела у последње време више подсећају на ставове антисрпских невладиних организација него на ставове некога чија је обавеза да води рачуна о држави, народу и националним интересима. У оваквим изјавама предњачи повереник за заштиту равноправности Бранкица Јанковић, која себе, супротно законској формулацији, назива повереница.

Бранкица Јанковић је, мимо својих надлежности, коментарисала и мурал генералу Ратку Младићу у Његошевој улици у Београду и констатовала да то што се десило у Његошевој улици није у границама прихватљивог и да није требало дозволити да до тога дође, односно да муралу генералу Младићу није место „у нашем граду“.

Овом изјавом повереник за заштиту равноправности се ставила на страну Аиде Ћоровић, Жена у црном, Иницијативе младих за људска права и других антисрпских организација. Бранкица Јанковић може делити вредности са свима њима, али искључиво приватно, а јавно мора штитити интересе Србије, јер плату од скоро 400.000 динара прима из буџета Републике Србије.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ