Црни ток добио прве жртве док власт одмара

Шта је директан узрок несреће у којој је једна млада особа изгубила живот, а две су повређене, утврдиће истрага. Иако се сумња да је узрок неприлагођена брзина, ни месецима неосветљени кружни ток на Ибарској магистрали код "Леонија" није "невин" Као што нису ни они, који га већ месецима не осветљавају. 

Иако смо до сада већ подсећали јавност и опомињали актуелну власт на проблеме са осветљењем у нашем граду, по том питању и даље није урађено апсолутно ништа! Кружни ток код фабрике "Леони" место је честих саобраћајних удеса, углавном због непостојања осветљења. И поред наших опомена и апела да градска власт коначно нешто уради по том питању, градски челници се праве глуви, слепи и луди. Ми, српски радикали питамо – када је доста? Изгледа да црне тачке у нашем граду не виде само они који би први требало да их виде и који треба да покажу бригу за наше суграђане, а ту бригу грађани, који су им указали поверење, с правом очекују. Изгледа да ова власт за своје суграђане нема времена. Док је у јеку сезона одмора, некима је, изгледа, скијање важније него људски животи.

Рекло би се да о нама и нашем граду више брине понеки пролазник, као на пример господин Алвировић, који је покушао да реши бар један од проблема и поставио путоказ, али је актуелна власт и то врло брзо "решила";, јер како дозволити да им неко испред носа уграби прилику и "одради" њихов посао? Лакше је уклонити путоказе под неким глупим изговором.

Према подацима Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, у нашој земљи је у протеклој години живот у саобраћајним незгодама изгубило преко 400 особа, док је око 14.000 људи повређено. Ми, српски радикали, питамо се шта ова власт више чека. Да ли је то мали број људи, сматрају ли можда да треба чекати да дође до тога да не прође ни један дан без неких несрећа и жртава, да би они коначно предузели нешто и почели да раде свој посао?

Ми, српски радикали бринемо се за безбедност наших грађана и још једном апелујемо на градску власт да већ једном исправи ове пропусте и Краљевчанима, али и свима који пролазе кроз наш град омогући адекватне услове за сигурно и безбедно функционисање саобраћаја.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ