Да ли су градску власт у Краљеву бирали становници Анадолије или Краљевчани?

Општински одбор Српске радикалне странке Краљево упозорава јавност и градску власт да су у насељу Адрани, од кружног тока у правцу Шеовца, на тротоару постављене жардињере које ометају безбедан пролаз пешацима, односно онемогућавају било какво кретање по пешачкој зони. Безбедност пешака је тиме озбиљно угрожена, као и свих учесника у саобраћају, с обзиром да је то развијена индустријска зона, па је саобраћај како теретних камиона, тако и путничких возила, којих има доста, појачаног интензитета.

– Општински одбор Српске радикалне странке Краљево сматра да су ове жардињере постављене на иницијативу турске текстилне компаније „Еуротаy”, која је купила државну фирму „Ауто-транспорт” у бесцење, а сада узурпира и градске тротоаре, у сарадњи са градском влашћу, па се српски радикали питају да ли су градску власт бирали становници Анадолије или грађани територије Краљева – каже Виолета Петровић, технички секретар Рашког окружног одбора Српске радикалне странке.

Општински одбор Српске радикалне странке Краљево апелује на градску власт да под хитно уклони жардињере са тротоара и тиме омогући безбедан пролаз и пешачку зону свим грађанима наведеног пута, или су градски оци и овде продали веру за вечеру, па заједно са бизнисменима „Тај” групе дошли да наплате модеран данак Србима у 21. веку. Са насељавањем миграната из Сирије су већ почели у делу Лађеваца, па српске радикале ништа више не чуди, јер је ова власт спремна на све, зарад сопствених интереса.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ