Дамјановић: Без српских радикала бољитка у нашем граду нема!

Кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић обишао је данас територију Општине Земун, која је по свом ефикасном начину рада својевремено постала најпознатија општина у целој Србији, баш у време кад су радикали били на власти.

„Радикали су били стожер власти када су се градила најбоља насеља, као што су данас велелепне Бусије, Плави хоризонти, када смо реконструисали позориште у Земуну, данашњи Мадленијанум. Показали смо да се хтењем, вољом и жељом све може остварити,“ рекао је Миљан Дамјановић.

Остало је упамћено да је Земун тада био једина општина у Србији чији је председник општине, проф. др Војислав Шешељ, све грађане примао од јутра до сутра и успешно решавао све проблеме. За све грађане Општине Земун морала су бити отворена врата код сваког начелника, код сваког човека који је могао да доноси решење.

„Ми зато обећавамо грађанима Београда да ћемо на тај начин и сад радити, на начин како је то радио наш председник странке, јер је он носилац листе и гарант да ће људи са наше листе свакодневно решавати проблеме свих грађана Београда. За све мора подједнако постојати развој инфраструктуре, Градског саобраћајног предузећа, градских саобраћајних линија, развој пољопривреде и свега онога чиме ћемо олакшати живот људима, да буде бољи, квалитетнији.

Српски радикали обећавају – спречићемо корупцију која је данас, нажалост, нагомилана у градској управи. Без српских радикала, верујте ми, бољитка у нашем граду нема. И зато ћемо сложно од 5. марта да подижемо Београд – али на српски начин,“ истакао је Миљан Дамјановић.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР