Делегација Српске радикалне странке положила венац на споменик славног српског ђенерала Вељка Раденовића

Делегација градског одбора Српске радикалне странке у Крушевцу положила  је венац на споменик славном српском јунаку ђенералу Вељку Раденовићу.

Председник Расинског окружног одбора Српске радикалне странке, Дејан Маринковић, истакао је да су нам данас више него икада потребни хероји попут ђенерала Раденовића. Његово име и презиме уписани су златним словима у странице српске историје.

– Морам да истакнем да данас са зебњом и великим болом полажемо венац овом див-јунаку. Неизмерна је бол за нашом страдалом браћом на Косову и Метохији. Српски народ на Косову и Метохији трпи велики терор од стране шиптарских терориста. Наша страдала браћа у Бањској, ти српски мученици и хероји, својим јунаштвом наследили су ђенерала Вељка Раденовића. Својим јунаштвом стали су у ред славних српских војвода и великомученика. Њихово страдање за свету српску земљу мери се са страдањем српских витезова у Косовском боју. Никада се српски народ неће помирати са отимањем свете српске земље и наших православних светиња. Нема тих ланаца којим се могу везати српски соколови.

Председник Расинског окружног одбора Српске радикалне странке осврнуо се и на најновије хашке оптужнице против српских радикала.

– Српска радикална странка је најјачи стуб у одбрани српства. Још један доказ да је наш политички програм исправан јесу и нове оптужнице белосветских олоша. Тражи нас Хаг. Траже српске радикале. Нису нас уплашили и неће нас зауставити у борби за српске националне интересе. Њихове оптужнице су само ветар у леђа српским радикалима да се још јаче боримо против тог белосветског шљама. Не дамо им ниједног српског радикала!