Демолиране просторије Српске радикалне странке у Крушевцу

Ноћас су непознати вандали упали у просторије Градског одбора Српске радикалне странке у Крушевцу. Разбили су прозор великим бетонским блоком, који је затечен на столу у канцеларији и причинили знатну материјалну штету у просторијама странке, оставивши поруку „Поздрав од педера“. Председник Окружног одбора СРС Дејан Маринковић одмах је обавестио полицију, која је извршила увиђај на лицу места.

Крушевачки радикали су пре 15 дана физички нападнути од стране такозване грађанске опозиције, зато што су на уредно пријављеном пункту грађанима Крушевца делили књиге председника странке др Војислава Шешеља. И тај напад је пријављен полицији.

Српска радикална странка захтева од крушевачке полиције да хитно расветли оба ова напада и да се против лица која су учествовала у тим нападима проведе одговарајући поступак.

Српски радикали поручују да ће и даље наставити са својим страначким активностима, не вређајући и не малтретирајући никога, уверени да ће и надлежни органи радити свој посао у интересу заштите имовине и лица, као и јавног реда, што је обавеза сваке правне државе.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ