Др Шешељ: Наставићемо да се боримо за најугроженије категорије друштва

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ одржао је трибину у Дому културе у Гучи, у Општини Лучани, у оквиру кампање за локалне изборе који се одржавају 16. децембра 2018. године.

Шешељ је, пред пуном салом присталица, навео разлоге због којих српски радикали заслужују њихове гласове, истичући том приликом да су се радикали одувек борили за најугроженије категорије друштва и залагали за повећање најмањих пензија и плата.

„Ми смо странка социјалне правде у којој свачији рад треба да буде доследно и према заслузи вреднован“ - изјавио је др Шешељ.

Он је такође рекао да ће српски радикали наставити да раскринкавају криминалне афере министара и да неће престати да се боре против мафије која влада у Србији и штети њеном напретку и грађанима.

Шешељ је додао и да он игра отворених карата рекавши да су његове амбиције да буде председник Владе Србије јер на том месту може показати сво знање и вештину, уколико га народ жели и има поверења у њега и његове способности да заведе ред.

Председник Српске радикалне странке је већ доказао да је он идеалиста, човек реда и дисциплине, кога не занима лично богатство, материјална корист, него вера у отаџбину и Српство.


На трибини су се окупљеним грађанима обартили и кандидат за председника општине Милорад Миша Луковић, Вукоман Обренић, Немања Стевановић, као и високи функционери Странке – Зоран Деспотовић, Смиља Гламочанин Варга и Милорад Мирчић.

 

Видео

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР