Др Шешељ: Раскринкаћемо све афере од доласка досманлија!

Данас, 11. јуна 2018, испред зграде Специјалног суда, др Војислав Шешељ је одржао конференцију за новинаре поводом изношења завршне речи Звездана Јовановићa.

Том приликом он је изјавио да се наставља дуг процес за догађаје од пре 17 година, процес који је режиран тако да се ти догађаји представе као покушај пуча кога није ни било.

Он је новинарима испред суда поделио стенограм са једне затворене седнице Владе Србије којом је председавао убијени Ђинђић.

Др Шешељ је нагласио да је његов циљ да се све чињенице изнесу у јавност и да се раскринкају све афере и догађаји од доласка досманлија на власт, па све до убиства Зорана Ђинђића.

Он је навео да раније није имао времена да се бави овим предметом, али да сада тражи решење убиства Ивана Стамболића, Славка Ћурувије, Зорана Ђинђића, и решење за атентат на Ибарској магистрали, где су страдала три телохранитеља Вука Драшковића и брат Данице Драшковић, као и решење за покушај атентата у Будви.

Након конференције, др Шешељ је отишао у судницу. Подсећамо да је Звездан Јовановић пре десетак дана у пожаревачком затвору „Забели“ потписао овлашћење да му председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ постане опуномоћеник, а да се подношење захтева за обнову процеса очекује крајем јуна.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР