Др Шешељ: Србија помаже, али не може трајно да прими мигранте!

Носилац листе Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ и кандидат за градоначелника Миљан Дамјановић посетили су Општину Обреновац коју је после недавне водене стихијезадесила и поплава миграната. Радикали имају јасан став по питању миграната у Србији:

„Ми смо свесни свих проблема са којима се суочава Обреновац. Још се осећају последице поплаве. Обреновац је имао поред те своје муке доста проблема и са тим мигрантима. Ви знате, од првог дана да је став Српске радикалне странке био да Србија може те људе унесрећене успут да нахрани, да им помогне, али не може да их прими. Не може трајно да их прими и нема где да их насели. Лепо је хвалити се у свету – учинили смо то и то, али исти тај свет који је изазвао рат у Авганистану, Ираку у Сирији, он треба своја леђа да подметне. Има огромне потенцијале, а не једна сиромашна Србија,“ изјавио је др Шешељ и изразио увереност да ће грађани дати поверење вредним и способним кадровима Српске радикалне странке:

„Ми се надамо, браћо и сестре, да ћемо захваљујући поверењу грађана успети да пробијемо цензус на овим изборима, да ћемо формирати озбиљну, јаку одборничку групу, а онда ће се створити услови и за наше учешће у београдској власти. Ми смо странка која има способне кадрове, озбиљне људе, ми смо странка дисциплинованих и марљивих људи, ми смо странка људи који изгарају на свом послу!“