Др Шешељ: Унећемо стабилност и одговорност у власт, наши кадрови су поштени и способни!

Носилац листе Српске радикалне странке на београдским изборима проф. др Војислав Шешељ је на завршној конвенцији изјавио да ће та странка донети снажан елемент стабилности и одговорности ако буде на власти у Београду, јер су њени кадрови поштени, способни и поуздани.

Ми смо на власти у коалицији у 30 општина у Србији.Сви нас цене као коалиционе партнере јер су наши кадрови, сви људи који учествују у власти и које запослимо у органима власти, итекако способни, школовани и одговорни људи,“ истакао је Шешељ.

Он је додао да је кандидат Српске радикалне странке за градоначелника,Миљан Дамјановићнајбољи и ми ћемо га, уколико сада не постане градоначелник, кандидовати док то не постане.“

Др Шешељ је рекао да би радикали могли да буду на власти у коалицији са већином странака које учествују на изборима, ако се договоре опрограму и циљевима.

Ми сигурно нећемо у коалицију са Драганом Ђиласом, Вуком Јеремићем и Сашом Јанковићем, затим са Драганом Шутановцем и Борисом Тадићем, са Бошком Обрадовићем и Сашом Радуловићем, као ни са Чедом Јовановић то су четири листе са којима нећемо у коалицију," истакао је он.

Како је казао, најбитније је да се радикали не одричу своје идеологије и програма. Радикали су у предности у односу на друге странке, јер су доказали своју спремност да се жртвују за своје идеје.

Најважније на изборима јесте да чувамо кутије да нам не покраду гласове, зато се највишеуздамо у рад наших контролора на изборима,“ истакао је др Шешељ.

Према његовим речима, веома је битно да пословање у странци остане чисто и да се задржи поверење чланства.

Имамо поверење народа и поверење чланства и нико нас не јури ни за какве дугове,“истакао је др Шешељ.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР