Др Војислав Шешељ делио народу своје књиге у Нишкој бањи, пети дан у Нишу

У оквиру предизборне кампање, председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ је у Нишкој Бањи народу даровао својe књигe.

Новинар: Реците ми, данас завршавате акцију, да ли сте задовољни?

Проф. др Војислав Шешељ: Веома сам задовољан. Људи ме свуда срдачно примају. Поделио сам за ових пет дана укупно шеснаест хиљада књига и мислим да је то солидан допринос кампањи наше патриотске коалиције „Ниш сутра“, на чијем челу је Александар Вучић, у којој смо и ја и Ивица Дачић и Палма и још доста српских патриота.

Новинар: Били сте у свим нишким општинама?

Проф. др Војислав Шешељ: Да.

Новинар: Је ли исто расположење грађана?

Проф. др Војислав Шешељ: Свуда је било исто. Свуда је било одлично расположење и књиге су просто плануле.

Новинар: Немате сумње што се тиче изборног резултата?

Проф. др Војислав Шешељ: Мислим да наша коалиција побеђује. Има народ нама примедбе разне да изнесе, али када све сагледа, од нас ипак бољих нема. Какви смо да смо, најбољи смо. Је л’ тако? Не сме Ниш да падне у издајничке руке.

Новинар: Да се не понови двехиљадита година?

Проф. др Војислав Шешељ: Не. То не сме нигде у Србији да се деси.

Новинар: Овде сте због избора, али морам да вас питам. Пошто је јуче било оно у Њујорку о Сребреници, какав је ваш коментар у ствари?

Проф. др Војислав Шешељ: Оно је потпуна српска дипломатска победа. О томе сам јутрос говорио на Хепи телевизији. Поражене су западне силе. Видели сте да нико од њихових представника није ни говорио. Они су фалсификовали изборне резултате. Изгубили су. Јер, у демократским структурама скупштинским се гласови уздржаних прибрајају гласовима који су против. Они су имали осамдесет четири гласа, а против и уздржаних осамдесет седам. Они су изгубили. Лажу свет да су победили. Изгубили су.

Новинар: Хоће ли то имати неке последице за живот на Балкану?

Проф. др Војислав Шешељ: Па имаће негативне последице, али по интересе западних сила. Јер, Балкан ће врло брзо бити ослобођен. Чим се ослободи Украјина, на реду је ослобађање Балкана.

Новинар: А што се  тиче судбине Републике Српске?

Проф. др Војислав Шешељ: Њу морамо сачувати по сваку цену.

Новинар: Добро. Хвала вам пуно.

Проф. др Војислав Шешељ: Молим.

https://www.youtube.com/watch?v=hcLr_KOuEGE

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ