Драгица Јовичић: Враћамо се на политичку сцену у Драгачеву

Кандидат за председника општине, Миодраг Мишо Луковић, и народни посланици предвођени потпредседником Српске радикалне странке, Александром Шешељем, обишли су насеље Лис где су разговарали с окупљеним мештанима.

„Имамо истовремено изборе у четири општине и поносни смо на чињеницу да смо једина опозициона странка која је сакупила довољан број потписа и истакла своју кандидатуру у свим општинама. Ми смо данас овде да вас подржимо и поручимо да смо поносни на све наше кандидате које смо предложили. Искрено, у Лису очекујемо сигурно добар резултат јер нам је трећа на листи управо Драгица Јовичић, коју сви добро познајете и која је члан странке од оснивања“, рекао је Александар Шешељ.

„Нисмо у претходним годинама много могли да утичемо на политичка дешавања у Лучанима али нас радује резултат с републичких избора из 2016. године када смо освојили преко 9% гласова. Већина наших комшија није задовољна резултатима претходника и искрено се надамо да ћемо, уз њихову несебичну помоћ, да се вратимо на политичка врата у Драгачеву. Посебно нас радује информација да је то препознао и наш лидер проф. др Војислав Шешељ који ће у недељу 9. децембра да обиђе наш крај“, закључила је кандидат за одборника, Драгица Јовичић.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР