Где су путокази за Рибинце?

Градски одбор Српске радикалне странке у Врању позива градску власт да се већ једном позабави уређењем и обележавањем улаза у село Рибинце. Недопустиво је да за ово село не постоје путокази и табле. Општепознато је да из правца Врања постоје четири улаза у ово село, а ниједан није прописно означен, уређен и осветљен.

Такође, морамо напоменути да наши суграђани у селу Рибинце сваки дан пролазе кроз цев за одвод атмосферске воде испод ауто-пута како би брже стигли из једног у други део села. Свима је добро познато да је изградњом ауто-пута село подељено на два дела. Становници овог села се у шали хвале да једино они у Србији имају "метро", мислећи на поменуту цев за одвод атмосферских вода. Питамо се, да ли је потребно да се догоди нека несрећа на улазу у село или у "метроу", па надлежни реагују?! Шта то власт има против мештана села Рибинце, када годинама игнорише њихове проблеме?

Недавно смо упозорили градску власт у Врању да је крајње време да се изгради нови дом културе у Рибинцу, док још има новца на рачуну. Подсећамо ширу јавност да је јавно предузеће "Путеви Србије", након рушења старог дома културе, уплатило скоро 10 милиона динара у буџет града Врања за изградњу новог дома културе.

Нама српским радикалима неприхватљиви су било какви изговори за нерад овдашње власти. Грађани очекују од градске власти да решава њихове проблеме, а не да смишља изговоре како их не би решила. Шта ће грађанима власт која ништа не ради? Мештани села Рибинце постављају питање да ли су они грађани другог реда и зашто плаћају порезе и друге дажбине.

Време је показало да смо ми, српски радикали, били и остали једина политичка странка која је увек била глас народа. Сасвим сигурно, ми нећемо ћутати о проблемима мештана села Рибинце. Нама је једнако стало до свих становника, без обзира где они живели. Сви становници плаћају порезе и власт је дужна да им обезбеди основне услове за нормалан живот. Зашто градска власт кажњава своје становнике?

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ