Годишња скупштина српских радикала у Апатину

У свечаној атмосфери и уз присуство делегата, бројних активиста странке и гостију, Општински одбор Српске радикалне странке у Апатину је 19. октобра одржао редовну,22. годишњу скупштину.

Председник општинског одбора Александар Смиљанић је у оквиру дневног реда поднео Скупштини извештај о раду у прошлој години, као и план рада за наредни период.

На Скупштини је још једном приказано велико јединство и добра организација општинског одбора, као и спремност иодлучност да се у наредном периоду још интензивније настави са страначким активностима, у циљу промовисања странке и борбе за интересе свих грађана.

Смиљанић је у оквиру извештаја о раду говорио о активностима странке у протеклом периоду, као и о деловању српских радикала у локалном и покрајинском парламенту.

Српски радикали су показали да су једина озбиљна и реална алтернатива актуелном режиму на локалном нивоу, имајући у виду изузетно лоше резултате локалне власти у последњих пет година.

У наредном периоду приоритет општинског одбора биће организационо јачање странке и рад на терену, како би спремно дочекали парламентарне и председничке изборе у априлу наредне године, када очекујемо повратак српских радикала у Народну скупштину Републике Србије, јер је скупштина без радикала изгубила сваки смисао.

Извештај о раду одбора и план рада за наредни период делегати су једногласно прихватили.

На Скупштини су изабрани и нови чланови Општинског одбора на мандатни период од годину дана, и они су том приликом положили свечану заклетву.

Скупштини су присуствовали и председник окружног одбора странке Милан Ћук, као и др Марина Недељковић, члан председничког колегијума и покрајински посланик, који су се обратили присутнима.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ