Госпођо Златковић, да ли сте постали милионер?

Пчињски окружни одбор Српске радикалне странке позива председницу општине Трговиште Миљану Златковић да каже грађанима Трговишта колико новца месечно прима из општинског буџета. Прецизније, захтевамо да Миљана Златковић каже својим суграђанима колики је њен део од тих невероватних 15 милиона динара. Такође, било би сјајно да пред грађане изађе и њен заменик Небојша Трајковић, те да се и он похвали својим месечним примањима. Сасвим сигурно, ни он није остао празних џепова. Има и он свој део. Колики – требало би да каже својим бирачима. То налаже елементарна пристојност.

Подсећамо јавност да је општинским буџетом предвиђено да ће председник општине Трговиште грађане те мале и сиромашне општине у 2021. години коштати невероватних 15 милиона динара.

Притом, за пољопривреду и рурални развој у општинском буџету предвиђено је свега 2 милиона динара; прецизније, 2.443.000,00 динара. Дакле, неколико пута мање него за трошкове председника општине.

Ми, српски радикали, сматрамо да је овакво понашање напредњачке власти у Трговишту скандалозно и да представља врхунац похлепе и грамзивости.

Уместо да су новац усмерили за помоћ породицама са децом, младим брачним паровима, предузетницима и пензионерима са ниским примањима, они су новац преусмерили у своје џепове. Очигледно је да се они баве сами собом и својим примањима и да их превише не брине чињеница да је у Трговишту, у 2019. години, рођено свега 46 беба.

Ми, српски радикали, мишљења смо да се под хитно мора приступити изменама општинског буџета како би се ова брука уклонила и како би се под хитно помогло свим младим брачним паровима. То је једини начин да се Трговиште спаси од сигурне пропасти. Тешко да то могу разумети чланови локалног напредњачког картела.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ