Хитно сменити општинску власт у Сремским Карловцима

Српска радикална странка позива одборнике Српске напредне странке у Скупштини општине Сремски Карловци који још увек држе до части, поштења и личног достојанства да се усправе, подигну главу и подрже нас у намери да са власти сменимо ову гарнитуру људи на челу са актуелним председником општине.

Вама су познате бројне злоупотребе власти од стране људи који су тренутно на челним функцијама. Сами сте нас обавештавали о куповини одела и ципела, о огромним ресторанским трошковима, о извлачењу новца из општинског буџета по разним основама, о развлачењу општинске имовине и бројним другим злоупотребама.

Сремски Карловци не заслужују да их воде такви људи. Такве људе треба разрешити пре него што се упусте у трошење и оних 20 милиона динара опредељених за туризам, а о којима нико није знао ни реч да нам каже на седници скупштине општине.

Видите да се сада спрема и нека манифестација под називом „Пролећни фестивал вина 2018.“ која ће нас коштати милионе динара, упркос томе што је прошле године таква манифестација доживела фијаско.

Бахатост, незнање, аматеризам, примитивизам и злоупотребе власти не смеју бити део судбине Сремских Карловаца и зато вас позивамо да заједничким снагама сменимо актуелно руководство општине и успоставимо власт која ће зауставити пропадање Сремских Карловаца, нормализовати политичке прилике (по узору на Нови Сад) и припремити нормалне услове за одржавање локалних избора. Толико дугујете оним грађанима који су за вас гласали убеђени да ћете донети промене на боље.

 

Председник одборничке групе Српске радикалне странке

Драган Тришић

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР