Хитно забранити неонацистичи концерт у Београду

Српскарадикалнастранка најоштрије осуђује најављени концерт који предводи Сергеј Михалок, аутор незваничне химне крвавих протеста на Мајдану који отворено подржава украјинске неонацисте.

Михалок позива на свој концерт и наглашава да ће свака купљена улазница заправо бити донација за набавку оружја за украјинске војнике. У организацији овог концерта учествује невладина организација „Чини добро” чије су активности усмерене против Руске Федерације и специјалне војне операције Русије у Украјини.

Одржавање овог концерта у Србији је недопустиво и српски радикали позивају надлежне да забране одржавање овог неонацистичког скупа у Београду.

Пропагирање свега што ће бити на овом концерту у супротности је са званичном политиком Републике Србије али, што је још важније, супротно је ставовима народа у Србији. Промовисање нацизма мора бити апсолутно забрањено. Укронацисте не би требало нигде пропагирати, поготово у Србији у којој већина народа подржава специјалну војну операцију Руске Федерације у Украјини, у Србији у којој је деведесет посто људи против увођена санкција Руској Федерацији.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ