Игор Дујин изабран за председника Општинског одбора Српске радикалне странке Нови Бечеј

Извршни одбор Српске радикалне странке именовао је за председника Општинског одбора Српске радикалне странке Нови Бечеј четрдесетдеветогодишњег Игора Дујина, рођеног Новобечејца. Игор Дујин, угледни узгајивач коња, познат широм професионалних и такмичарских кругова у земљи и региону, од сада ће водити Општински одбор Српске радикалне странке Нови Бечеј. Дујин, као дугогодишњи члан Српске радикалне странке, поручио је „да је овој странци приступио због њеног председника Војислава Шешеља и снажне националне политике коју ова странка заступа већ 33 године на нашој политичкој сцени”.

– Као нови председник Општинског одбора Српске радикалне странке Нови Бечеј фокусираћу се на нашу локалну политику, уз намеру да фокус нашег рада буде на скретању пажње на све горуће проблеме наше општине. Искористио бих ову прилику да као председник новог одбора, који је у формирању, позовем све наше суграђане да нам се прикључе и да заједно креирамо далеко бољу и поштенију животну климу у центру наше општине, али и свим околним селима. Сигуран сам да ћемо уз озбиљан и достојан рад бити један од главних кандидата на предстојећим локалним изборима у Новом Бечеју, а за то могу да гарантујем сопственим и заједничким професионалним капацитетима и досадашњим постигнућима – истакао је Игор Дујин, председник Општинског одбора Српске радикалне странке Нови Бечеј.

За потпредседника Општинског одбора именован је Слободан Свирчев, тридесетдвогодишњи инструктор вожње из Новог Бечеја.

– Осећао сам се изузетно почаствовано када су ми из највиших страначких органа предложили да заузмем позицију потпредседника Општинског одбора Српске радикалне странке Нови Бечеј. У мени се јавила огромна жеља да се заједно максимално активирамо и урадимо праву ствар за све нас који живимо у општини Нови Бечеј. Очекујем да од наредних избора постанемо парламентарни у локалној скупштини и да се наши представници изборе за решавање многобројних проблема који муче све нас који живимо у Новом Бечеју – закључио је Свирчев.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ