Јојић: СРС прикупља потписе против усвајања Закона о истополном партнерству

Председник Панчевачког окружног одбора Српске радикалне странке Петар Јојић изјавио је данас да се радикали противе идеји усвајања Закона о истополном партнерству јер тако нешто „није забележено у српској историји”.

Током акције СРС у Ковину, Јојић је рекао да су радикали покренули петицију против истополних бракова јер је од великог значаја да се очува традиционална породица.

Јојић је рекао да су радикали у Ковину организовали акцију бесплатне поделе књига чији је аутор лидер СРС Војислав Шешељ и додао да су та најновија издања привукла велику пажњу грађана. 

– У току је акција у Ковину у којем ћемо грађанима поделити 2.500 примерака књига. У склопу те акције прикупљамо потписе за петицију против геј бракова. Мислимо да је то веома значајно за очување породице. СРС се противи доношењу закона који би изједначио истополне бракове (са традиционалним) јер то није запамћено у српској историји – рекао је Јојић.

Он је рекао да се, упоредо са тим, у Општинском одбору у Ковину обавља и упис нових чланова у странку и прикупљање чланарине, и да је до сада учлањено више хиљада људи у Јужнобанатском округу, као и да је прикупљено више стотина потписа за петицију. 

– Људи се враћају у нашу странку јер су схватили да су били обманути – рекао је он. 

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ