Када ће напредњачка власт у Краљеву коначно решити проблем јавног осветљења?

Градски одбор Српске радикалне странке Краљево упозорава јавност и градску власт на проблеме са осветљењем у граду Kраљеву. Улаз у град на путу Крагујевац–Краљево и однедавно кружни ток код фабрике „Леони”, места су честих саобраћајних удеса, углавном због непостојања осветљења, па ми српски радикали аплеујемо на градске челнике да се овај проблем под хитно реши!

Према подацима Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, у нашој земљи су од почетка ове године до 1. новембра у 25.979 саобраћајних незгода живот изгубиле 423 особе, док је 13.725 повређено. Десет година након што је пуштен у рад, на Камиџорском мосту урађено је осветљење. Радници јавног предузећа „Путеви Србије” средствима обезбеђеним из републичког буџета урадили су летос комплетну расвету, али осветљење још увек није пуштено у рад. Зашто? – питамо ми српски радикали.

Још једна „црна тачка” актуелна је од када је на Ибарској магистрали „никао” кружни ток код фабрике „Леони”. Кружни ток пуштен је у саобраћај пре неколико месеци, али је и даље неосветљен и готово необележен. Градски одбор Српске радикалне странке Краљево поставља питање и за шта је предвиђен крај кружног тока (наспрам улаза према фабрици „Леони”) који иде на другу страну у ливаду и не завршава се.

Српски радикали брину за безбедност наших грађана и апелују на градску власт да исправи ове пропусте и Краљевчанима, али и свима који остају или пролазе кроз наш град, омогући адекватне услове за сигурно и безбедно функционисање саобраћаја.