Ко жели да нестане село Лопардинце?

 

Пчињски окружни одбор Српске радикалне странке још једном подсећа општинску власт у Бујановцу да је крајње време да се позабави решавањем проблема становника села Лопардинце. Срамота је да становници овог села у 21. веку још увек немају канализацију и јавну расвету, а велики део села нема чак ни асфалт. Знамо сви да је за овакво стање у поменутом селу одговорна општинска власт у Бујановцу. Власт у Бујановцу свесно избегава да решава ове проблеме у селу Лопардинце. Председник бујановачке општине би требало да изађе пред мештане и да им објасни на шта троши новац који узме од њих на име наплате пореза на имовину и других дажбина. Људи морају знати зашто плаћају порез на имовину и ко и како троши њихов новац.

У Лопардинцу живе поштени, вредни и честити људи, који не траже никакав луксуз, већ основне услове за живот. Срамота је да деценијама издвајају новац за рад општине Бујановац, а да немају основне услове за живот. Морамо се запитати коме је циљ да људи у Лопардинцу немају канализацију, јавну расвету и асфалт! Каква се то порука шаље становницима овог села? Да ли то неко жели да се они иселе, тј. да елементарне услове за живот потраже на другом месту? Сви врло добро знамо да се ови проблеми могу решити, само када би то власт хтела да решава.

Ми српски радикали захтевамо од власти у Бујановцу да се што хитније позабави решавањем наведених проблема у селу Лопардинце, а не да их се сети само кад је изборна кампањаОчигледно је да о проблемима бујановачких села смемо проговорити само ми, српски радикали и да смо једино ми српски глас народа. Наш циљ није да варамо своје суграђане, већ да се изборимо да им се обезбеде основни услови за живот  асфалт, канализација и јавна расвета. Новца за то има, али очигледно нема добре воље. Грађанима не требају борци за фотеље, већ људи који умеју да препознају и реше њихове животне проблеме!

Ми, српски радикали, непрекидно ћемо подсећати власт у Бујановцу на проблеме који оптерећују свакодневни живот становника у селу Лопардинце, све док ти проблеми не буду решени. Наш циљ је да становници овог села остану да живе на огњиштима својих дедова, а не да буду принуђени да срећу траже по туђем свету.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ