Миленковићу, не отимај хлеб људима

Српска радикална странка позива градоначелника Врања Слободана Миленковића да промени одлуку о забрани рада робних пијаца у периоду од 4. до 15. децембра 2020. године. Неприхватљиво је да зелене пијаце несметано раде, док се радно време робних пијаца ограничава, иако је реч о пијацама које послују на истом простору и под ведрим небом. То је спровођење дискриминације и одузимање егзистенције нашим суграђанима, без озбиљнијег образложења.

Подсећамо градоначелника Врања и његову свиту да ти људи уредно плаћају закуп тезги, да се смрзавају по хладном времену не би ли својим породицама зарадили обичан ручак. Ти људи не заслужују да им неко отима и то парче хлеба које мукотрпно зараде. То су они „мали људи” који живе од данас до сутра и изгарају у борби за свакодневну егзистенцију. Сасвим сигурно, они неће бити извор никакве заразе, зато што наши суграђани немају новца да их опседају по цео дан и да стварају велики број критичних контаката по ширење заразе.

Миленковићу, то су они људи који ће од својих скромних примања да враћају дугове Града Врања које сте направили ваш напредњачки картел и ви, водећи овај град. Ви ћете сваке године да реконструишете Улицу Боре Станковића и да трошите милионе динара за уређење градског парка, док нашим суграђанима отимате једину прилику да зараде свој хлеб и да нахране своју децу.

Подсећамо јавност да је пре десетак дана отворен нови тржни центар у Врању, уз присуство великог броја људи, без потребних маски и држања потребне дистанце у таквим случајевима.

 

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ