Миљан Дамјановић: Радикали за укидање јавних извршитеља по хитном поступку

Потпредседник Српске радикалне странке Миљан Дамјановић изјавио је данас да ће се један од првих закона које ће радикали донети, ако освоје власт на изборима 3. априла, односити на укидање јавних извршитеља.

Дамјановић је у наставку предизборне кампање у београдској општини Звездара рекао да је више од 100.000 потписа грађана који су подржали иницијативу радикала за укидање јавних извршитеља, довољан разлог да Српска радикална странка настави политичку кампању с тим циљем.

"Ако добијемо поверење грађана на изборима, по хитном поступку ћемо укинути јавне извршитеље. Законом који предлаже Српска радикална странка нико више неће морати да се плаши да ће му ико икад доћи на кућни праг како би му отео кров над главом. Српски радикали стоје иза својих обећања, зато 3. априла очекујемо подршку грађана", навео је Дамјановић.

Подсетио је да су радикали септембра прошле године поднели Скупштини Србије Предлог закона о извршењу и обезбеђењу којим је предвиђено укидање јавних извршитеља али да је владајућа већина одбила да предлог стави на дневни ред скупштинског заседања.

Коментари

0 КОМЕНТАРА

ТВОЈ КОМЕНТАР

ВИДЕО СНИМЦИ

ТВИТЕР

ИНСТАГРАМ